Klanten over mij

Meten is weten!

Vandaar de belangrijkste reacties van mijn klanten over coaching:

Algemeenrapport cijfer: 8,6
90 % is erg tevreden
80 % heeft veel geleerd
70%  past het geleerde dagelijks toe in de praktijk
90 % raadt Szegedi coaching & training aan bij anderen

Percentage van de coachees die aangeeft dat de coaching heeft bijgedragen aan:
Persoonlijke groei – 100%
Innerlijke rust – 90 %
Efficienter werken – 70%
Verbeterde performance – 90%

Lees hieronder nog de open reacties:

“De veiligheid die je gecreëerd hebt, dat elke sessie to the point was en dat ik iedere keer met een geweldig, energiek gevoel weer vertrok. Ik was dan helemaal enthousiast en had er weer meer geloof in en wilde het ook gaan toepassen in de praktijk.”

 

“Ik heb je een cijfer 10 gegeven. Principieel ben ik eigenlijk tegen dit cijfer, omdat niets perfect is. Ok, een theoretische toets is te meten, maar bij o.a. coaching ligt dit anders. Echter heb ik er zo onwijs veel aan gehad dat ik je toch het cijfer van perfectie moet geven.”

 

“De rust waarmee Kim de vragen stelt, zonder beoordeling. De juiste vragen stellen. De inzicht die Kim kan krijgen in de persoon. Ik waarder in het bijzonder de impact op persoonlijke groei. Het maakt het leven gewoon makkelijker en aangenamer. De coaching is duur, maar ik vind het echt waard!”

 

“Kim en haar manier van luisteren en jezelf naar reflectie te brengen, Ik dacht vanaf het begin dat er een scheidslijn bestond tussen prive en werk maar achteraf bleek het niet zo, ik heb hier veel evenwicht in mijn LEVEN (werk zo als prive) kunnen inbrengen… wat ook bij bleef hangen waren de verschillende manieren van coachen (bateson, middenpositie, bubbel etc.)”

 

“Je op maat gerichte aanpak, dus dat je kijkt wat bij iemand past / werkt en zo aan de slag gaat.”

 

“Dat je mij echt hebt laten werken om in te zien hoe ik in elkaar zit. Ik kwam er niet mee weg om je naar de mond te praten. Dat is iets wat ik echt nodig had”

 

“De rust en tijd die er werd genomen. Je kende elkaar nauwelijks en toch was het een goed en open gesprek waaruit veel vertrouwen sprak.”