Over mij

Sinds januari 2009 heb ik de eigenwijze ondernemersschoenen aangetrokken en Szegedi coaching & training opgericht. Met eigen ideeën over wat coaching is en specifiek gericht op de kwaliteiten, waarden en passies van mensen. Gericht op ambitieuze en zelfbewuste mensen die door middel van coaching er nog meer willen uithalen.

Het bloed stroomde waar het niet gaan kon. Met de eigenschappen van zowel dapper als eigenwijs te zijn, werd de voorzichtige eerste stap al snel realiteit.

 

Een stap die past bij mijn rode draad. Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor mensen in hun dagelijkse praktijk. Vandaar dat ik Psychologie ging studeren en na mijn studie bij Ebbinge & Company in Amsterdam aan de slag ging.

Een kwalitatief werving-en selectiebureau waar echt oog voor mensen is. Een zeer interessante en leerzame tijd, waarin ik als werving- en selectieconsultant zocht naar de juiste match tussen mens en werk. Ik sprak dagelijks talent over belangrijke vragen als ‘Wie ben ik, wat kan ik en wat past nu het beste bij mij?’

De verschillende organisaties en uiteenlopende bedrijfsculturen die ik dagelijks zag, maakte mij nieuwsgierig. Ik besloot een Coachingsopleiding in de avonduren te volgen om me nog meer te verdiepen in de groei en ontwikkeling van mensen. Deze ervaring gaf me het aha-moment waarbij alles op zijn plek viel: Dit is wat ik mooi vind en bij me past. Hier wil ik mee verder.

De positieve reactie van mijn cliënten en al mijn energie en ideeën gaven de doorslag om Szegedi coaching en training leven in te blazen.

 

Fotografie: Sophie Eekman