Krachtenanalyse®

De krachtenanalyse is een vragenlijst voor jou en jouw omgeving die zicht geeft op je kwaliteiten (wat jij van nature goed kunt), je waarden (wie jij in de basis bent en waar je voor staat), je passies (waar jij je energie uithaalt) en je doel (wat je in het leven nastreeft). Het geeft het complete beeld van waar je kracht ligt en wat je kracht geeft.

Wanneer gebruik je het?
De krachtenanalyse is ideaal voor loopbaan- en carrierevragen en geeft direct zicht op de elementen die van belang zijn voor jouw meest passende baan. Ook geeft het zicht hoe je in je huidige baan meer in balans en in jouw kracht aan het werk kunt zijn.

Hoe werkt het?
Stap 1: Je ontvangt een inlogcode waarmee jij en 5 mensen uit jouw omgeving online vragen beantwoorden die zicht geven op jouw kwaliteiten, waarden, passies en doel.
Stap 2: Alle antwoorden worden verwerkt in een persoonlijk krachtenrapport dat je binnen twee weken na invullen ontvangt.
Stap 3: In een gesprek van een uur met een personal coach zoomen we in op jouw krachtenanalyse en kijken we wat dit betekent voor jouw specifieke vraag.

Interesse in de krachtenanalyse?
Bel of mail mij om te zien wat de krachtenanalyse voor jou kan betekenen.

Meer weten?
Kijk op de website krachtenanalyse.nl.