i believe

Ik geloof dat zelfreflectie en vlieguren maken de succesformule is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

In de praktijk leer je per definitie het meest. Dat is namelijk de plek waar je het ook toepast. Om ergens goed in te worden zul je je uren moeten maken. Elke profvoetballer of talenteerd pianist zal dat beamen. Zonder uren geen talent. Zelfreflectie is de versneller van je groei. Door regelmatig uit het werk te stappen en te zien wat je doet, waar het goed gaat, wat beter kan, wat je blinde vlekken zijn, ontwikkel je je sneller. Je hebt meer zicht op jezelf en kunt daardoor eerder bijsturen. Ook kun je bewuster leren van momenten die al goed gaan en daardoor het in meedere situaties toepassen.

Daarnaast geloof ik dat wat je aandacht geeft groeit! Daarom gaat mijn voorkeur uit naar de positieve benadering binnen coaching. Wanneer is iets al wel gelukt? Ik focus op wat mensen goed kunnen, wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze energie van krijgen. Aandacht geven aan wat er van nature al is, genereert energie en maakt groei mogelijk.

Ik geloof dat we toegaan naar een tijd waarin coaching als basisprodukt wordt gezien. Niet langer achter de schermen voor diegene waar het niet goed mee gaat, maar voor eenieder die zelfbewust in het leven staat, ambitieus is en coaching gebruikt om er nog meer uit te halen.

Mijn ambitie: over 5-7 jaar een transparant en trendy pand, midden in de stad waar je na of voor je werk even langsgaat om wat zaken op een rijtje te zetten. Omdat je nu eenmaal ook bewust bezig bent met al die andere zaken in het leven, zoals gezondheid, vitaliteit, bewuste voeding en beweging, een fijn sociaal leven en je carri├Ęre.

Even sparren op het moment dat het jou het beste uitkomt. Een plek waar je graag gezien wilt worden, omdat je omgeven bent door andere ambitieuze en zelfbewuste mensen.