i choose one session

Hoe vaak komt het niet voor dat je even met iemand zou willen sparren. Bijvoorbeeld wanneer je met je leidinggevende een gesprek over salarisverhoging wilt voeren. Of dat je binnenkort een gesprek hebt met de klant waarin je hem ‘NEE’ moet verkopen.

Of misschien heb je zojuist een situatie meegemaakt, die niet helemaal naar wens verliep. Bijvoorbeeld doordat je heftiger op een opmerking van een collega/leidinggevende of klant reageerde dan je eigenlijk wilde. En je het de volgende keer graag anders wilt aanpakken.

‘i choose one session’ geeft je de mogelijkheid om de situatie te bespreken en je gedrag en overtuigingen te onderzoeken en nieuw gedrag uit te proberen. Zodat je goed voorbereid een situatie kunt aangaan,  of in het vervolg de situatie anders zult aanpakken.

Het proces: Door middel van de i-scan breng ik jouw situatie en gewenste output in kaart. Hierdoor kan in de zeer korte tijd van 1,5 uur tijdens de one session (een face-to-face gesprek met mij) een nieuw licht op de situatie worden geschenen. Op het juiste moment, omdat het juist nu belangrijk voor jou is.

Ben je benieuwd naar i choose one session? Bel me gerust voor meer informatie.